امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 22 March , 2019
امروز : جمعه, ۲ فروردین , ۱۳۹۸ - 16 رجب 1440
شناسه خبر : 442
  پرینتخانه » آخرین اخبار, پژوهش تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۱ | 11 بازدید | ارسال توسط :

بررسی ظرفیت های تولید جوجه یک روزه و مرغ در کشور

میزان تولید جوجه یک روزه تا پایان سال 1.25 میلیارد قطعه می ­باشد که اگر از تمام ظرفیت تولید استفاده شود این رقم تا 2 میلیارد قطعه جوجه در سال قابل اجرا خواهد بود.
بررسی ظرفیت های تولید جوجه یک روزه و مرغ در کشور

چکیده نشست پژوهشی:

  • ظرفیت تولید جوجه یک­روزه ۵۸۱ هزار خط تولید D طی یک و نیم سال است که در حال حاضر، از ۳۷۵ هزار خط تولید استفاده می ­شود.
  • در حال حاضر، سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ۲٫۲ میلیون تن و توانایی تولید نیز ۳٫۴ میلیون تن گوشت مرغ در سال است.
  • میزان تولید جوجه یک روزه تا پایان سال ۱٫۲۵ میلیارد قطعه می ­باشد که اگر از تمام ظرفیت تولید استفاده شود این رقم تا ۲ میلیارد قطعه جوجه در سال قابل اجرا خواهد بود.
  • میزان تولید مرغ آماده طبخ در بهمن ماه ۱۳۹۷، ۱۷۰ هزار تن بوده که با افزایش تولید این رقم در اسفند به ۲۰۴ هزار تن رسیده است.
  • میانگین قیمت مرغ زنده از ۴۳۰۰ تومان در سال ۹۲ به۶۴۰۰ تومان در ۱۰ ماهه سال ۹۷ رسیده است که به طور میانگین حدود ۴۰ درصد افزایش قیمت نسبت به سال ۹۲ داشته است.
  • میانگین ماهانه قیمت مرغ زنده در سال ۹۷ از ۵۵۰۰ تومان در فروردین ماه به حدود ۹ هزار تومان در دی ماه رسیده است.
  • به طور تقریبی حدود ۶۰۰ هزار نفر به طور مستقیم در صنعت مرغداری مشغول به فعالیت می ­باشند.
  • گردش مالی بخش تولید مرغ گوشتی در ۱۰ ماهه سال ۱۳۹۷ حدود ۱۸۵ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

پژوهش خبری سام آرام به نقل از صدا وسیما: یکی از محصولات اساسی در صنعت طیور، مربوط به گوشت مرغ است که در حال حاضر به دلیل نوسانات ایجاد شده در بازار گوشت قرمز، مصرف این ماده پروتئینی با تقاضای قابل توجهی مواجه شده است، هرچند که نوسانات قیمتی به بازار مرغ نیز راه یافته و طی چند ماه اخیر شاهد افزایش حدود ۲ برابری قیمت مرغ در خرده­ فروشی­ ها بوده­ ایم؛ حال با توجه به اهمیت این ماده پروتئینی برای جامعه، گروه اقتصاد پژوهش خبری بر آن شد تا در نشستی[۱] پژوهشی با سیدمصطفی سیدمصطفوی، دبیر انجمن پصنفی کارفرمایی تولیدکنندگان جوجه یک­روزه، به بررسی وضعیت و ظرفیت تولید گوشت مرغ در کشور و همچنین، دلایل نوسانات اخیر در بازار مرغ بپردازد.

نویسنده : مهدی افشاری | منبع خبر : صداو سیما مرکز اصفهان
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.